Nieuwe Smart Mobility Stories uit: menselijk kapitaal en opleiding

21-09-2017 0 reacties

Om goed voorbereid te zijn op de veranderende vraag aan vaardigheden van personeel, is het verstandig om (toekomstige) werknemers voldoende inzetbare vaardigheden mee te geven. De 7e editie van Smart Mobility Stories besteedt aandacht aan dit onderwerp.

Mobiliteitsgedrag verandert sterk en ontwikkelingen maken de weg vrij voor slimme nieuwe mobiliteitstoepassingen. Hierbij hoort ook een arbeidsmarkt die weet hoe we deze toepassingen creëren, omarmen en benutten.

In deze editie:

  • Mobiliteitsstudent Amand Stevens vertelt over zijn kijk op Smart Mobility en doet een oproep voor een stage in 2018! 
  • Smart Mobility zit verweven in heel veel opleidingen. In gesprek met Luc Wismans, Universiteit Twente, en Nadia Verdeyen, Hogeschool Utrecht.
  • Hoe Siemens de Smart Mobility professional van de toekomst opleidt. Interview met Ab van der Touw, voorzitter van de Raad van Bestuur van Siemens.
  • Bewust onbekwaam met de Smart Mobility training van en voor Rijkswaterstaat én voor professionals bij andere overheden.
  • Kennisinstellingen nemen initiatief voor Smart Mobility Campus: werken aan een ecosysteem waarin kennisopbouw en uitwisseling rondom smart mobility doorlopend plaatsvindt.
  • Europees project CAPITAL: ITS kennisdeling community voor lokale overheden

Lees  alle Smart Mobility Stories hier

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

 

Neem contact op:

088 798 26 31
info@connectingmobility.nl 

Bezoekadres:

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Postadres:

Postbus 2232
3500 GE Utrecht

Volg ons op:

Twitter
LinkedIn