Connecting Mobility genomineerd voor portfolioteam van het jaar

22-02-2018 0 reacties

Het programmateam Connecting Mobility is genomineerd voor portfolioteam van het jaar-award.

De winnaars zijn op 22 maart bekend gemaakt tijdens een award uitreiking bij InnStyle in Maarssen. Connecting Mobility eindigde achter het winnende team van Defensie. Een vakjury (Ineke Veenstra, Dré Versteeg en Ted van Dongen) maakte een selectie op basis van de inchrijving en een pitch in 2 verschillende categorieën: portfoliomanager van het jaar en portfiolioteam van het jaar.

Portfoliomanagement is erop gericht om organisaties enerzijds wendbaar te maken en anderzijds van grip te voorzien om strak te kunnen sturen op strategische doelstellingen.

Het programmateam Connecting Mobility werkt in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in het complexe werkveld smart mobility, waarin zowel publieke als private partijen samen vormgeven aan de uitvoering van een visie en ambitie op mobiliteit in 2023.

Portfoliomanagement helpt Connecting Mobility om in deze dynamische omgeving de juiste besluiten te (laten) nemen. We richten ons op het bewaken van de voortgang van het gehele portfolio van veranderinitiatieven en signaleren kansen om de transitie in mobiliteit te versnellen en randvoorwaarden te scheppen om deze veranderopgave mede te laten slagen.

De nominatie voor portfolioteam van het jaar is voor het team van Connecting Mobility een extra waardering voor het werk en de resultaten die we leveren. We danken de organisatie van de Awards en de jury voor de gelegenheid om ons werk te laten zien.

De Portfolio Awards zijn een initiatief van adviesbureau Intermedius.
Lees meer over de Award op de website van Intermedius.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 

 

Neem contact op:

088 798 26 31
info@connectingmobility.nl 

Bezoekadres:

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Postadres:

Postbus 2232
3500 GE Utrecht

Volg ons op:

Twitter
LinkedIn