Business cases in Smart Mobility

Welk gat in de Smart Mobility markt is interessant voor mijn bedrijf? Is er een interessante business case te bedenken? De radar Business Agility is geschikt om met elkaar te bekijken welke actoren zouden kunnen gaan samenwerken en/of in actie zouden kunnen komen om gebruikswaarde toe te voegen.

  • “Hoe kom ik erachter welk gat in de Smart Mobility marktvoor mijn bedrijf interessant zou kunnen zijn?”
  • “Is er echt geen business case te bedenken? Ik denk van wel, maar waarom staat er dan niemand op die in actie komt?”
  • “Waarom komt niemand in actie om de vruchten te plukken van nieuwe mogelijkheden om mensen te informeren over vrije parkeerplaatsen in de stad?”
  • “CO2-reductie is echt een issue hier. Wie kan ik betrekken om met behulp van Smart Mobility echt meters te gaan maken?”

De Radar for Business Agility hebben wij nu al meerdere keren succesvol toegepast om het gesprek hierover aan publiek-private tafels op gang te krijgen.

De radar is geschikt om met elkaar te bekijken welke actoren zouden kunnen gaan samenwerken en/of in actie zouden kunnen komen om gebruikswaarde (value-in-use) toe te voegen. Het resultaat is meer inzicht in de reden waarom voor de hand liggende meerwaarde niet vanzelf ontstaat. En soms nog concreter: handelingsperspectief voor een of meer partijen aan tafel.

Downloads:

Interesse om onder begeleiding met de radar aan de slag te gaan?
Neem contact op met Connekt of Paul Grefen:

 

0  reacties

 

Neem contact op:

088 798 26 31
info@connectingmobility.nl 

Bezoekadres:

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Postadres:

Postbus 2232
3500 GE Utrecht

Volg ons op:

Twitter
LinkedIn